Goomass Sıkça Sorunlan Sorular

Bugün Goomass kullanıcılarının ve kullanıcı adaylarının en çok sorduğu sorulra göz atacağız. Eğer seninde aklında takılan soru olursa yazının yorum bölümünde bana iletebilrisin.

Sorular Ve Cevaplar

1-) Satış ortaklığı ile para kazanmak için ingilizce bilmem gerekiyor mu?

Cevap-) Goomass ingilizce bilgisi olmadan satış ortaklığı ile para kazanmayı öğretmektedir. İngilizce bilginiz olursa elbet daha çok parara kazanırsınız. Çünkü para kazanacağımız satış ortakları firmaları arasında türkçe ve ingilizce olanlar var. İngilizce olanlardan ingilizce biliginiz olmadan nasıl kazanılacağınız  Goomass'da öğretiliyor. Ama ingilizceniz olursa daha çok kazanırsınız.

2- Satış Ortaklığının Doğru olduğu kanıtlayan söyleyen sağlam referansın var mı?

Cevap-) Elbette var. Referans olarak hürriyet gazetesini, kendimi ve Goomass kullanıcılarını gösterebilirim.  Ödeme Kanıtları için BURAYA tıklamanız ve göz atmanız yeterlidir.

3.) Satış ortaklığı bu kadar çok para kazandıran bir işse neden paylaşıyorsunuz, öğretiyorsunuz?

Cevap-) Bu soruya üç cevap birden vereceğim.
 
  – İlk cevabım satış ortaklığı dünyada milyonlarca insanın kullanıp para kazandığı bir iştir. Satış ortaklığını başkasıyla paylaşmak, öğretmek hiçbir şekilde kazancımızı düşürmez. Çünkü internet dünyası çok büyük bir pazar. Mİlyarlarca dolar internet üzerinde dönüyor. Ve bu pazardan milyonlarca insan para kazanıyor. Bu kadar büyük pastadan pay almanız kazancımızı etkilemiyor veya bize zarar vermiyor.

  – Diğer bir  cevap ise bu kadar iyi getirisi olan bir işin ülkemizdeki insanların çok küçük bir bölümünün bilmektedir. Küçük bölümünü geçtim bilen insanlarında yarım yamalak bilgileri bulunmaktadır. Biz bu durumu göz önüne alarak kalite bir satış ortaklığı eğitimi oluşturduk. Türkiye'de bulunan satış ortaklığı eğitimleri bu kadar ayrıntılı ve kaliteli değildir. Hatta Türkiye'de sadece Goomass'da bulunan satış ortaklığı eğitimleri bile mevcuttur. Biz Goomass ile rekabet değil farklılık ve kalite getirdik.

  – Son cevabım ise satış ortaklığı ile ilgili tecrübelerim ile oluşturduğum bir eğitimi satarak artı olarak da bir kazanç elde ediyorum. Bu aynen bir ingilizce öğretmeninin ingilizce öğrenme kursu vererek para kazanmasına veya matematik öğretmeninin matematik test kitabı yaparak satışından para kazanmasına benzemektedir. Tamamen doğal, yasal ve helal bir durumdur.

4-) Satış ortaklığı bu kadar çok para kazandıran bir işse elbet birilenden duyardım, neden duymadım?

Cevap-) Satış ortaklığı sistemi dünyada 20 yıldır kullanılan bir iştir. Fakat ülkemizde 2-3 yıldız büyük bir hızla yayılmaya başladı. Bildiğin gibi insanlarımız internet üzerinde satılan herşeye karşı dolandırıcı veya önyargılı yaklaşıyor. Bu durum yüzünden satış ortaklığı işi ülkemizde çok yavaş gelişmektedir. Elbet yapanlar var. Ama bu insanlar genelde website sahipleri olması ve de bu işi kimseye anlatmaması yüzünden duymama olasılığınız yüksektir.

5-) Satış ortaklığı işinde hangi tür ürünlere ve markalara ortak olabilir ve ürünlerini satabilirim?

Cevap-) İlk ortaklık işini kullanan bir kaç markayı seninle paylaşmak istiyorum. Bunlar; Markofoni, Teknosa, Grupanya, Google, Limango, Gittigidiyor, Daybuyday gibi birçok marka bulunmaktadır. Bunlar sadece birkaçı daha birçok markaya ortak olabilirsin.  Ürün türü olarak aklına gelebilecek her çeşit ürün var. Teknoloji,ev aletleri, kitaplar, dijital ürünler. Aklına gelebilecek her çeşit ürün var.  ŞU yazıma bakarak daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.

6-) Satış ortaklığı işinden gerçekten büyük paralar kazanmak mümkün mü?

Cevap-) Affiliate işinde ek gelir sevisesinde de para kazabilirsin, zenginlik derecesinde çok parada kazanabilirsin. Bu durum senin çalışmana bağlı bir durum. Dünyada sadece satış ortaklığı işiyle uğraşıp aylık 1 milyon dolar para kazanan insanlar var. Ülkemizde aylık 1000 tl ile  30.000 tl arasında kazanç yapman mümkün. Elbette daha çok para kazanabilirsin. Bu kazanç örnekleri ortalama olarak söyledim.

7-) Satış ortaklığı işinden herkes para kazanabilir mi?

Cevap-) Güzel bir soru. Bu soruya cevabım elbette hayır. Bu işten para kazanabilmen için başlangıç seviyesinde bilgisayar bilgin ve günlük 2 saatlik çalışma planın olması gerekir. Ve tabi kendine de güvenmen büyük etken. Bu şartlar bende bulunuyor diyorsan ve düzenli çalışma yapabilirim diyorsan bu işten para kazanabilirisin. Bu işten para kazanamayanlar genelde düzenli ve planlı çalışmayanlardır. Eğitimi sindirmeden işe koyuluyorlar. Ve 2-3 gün de para kazanamayınca pes ediyorlar. Eğer sende böyleysen kesinlikle bu işe başlama.

😎 Satış ortaklığı işinde çalışmak için gerekli şart ve koşullar nelerdir?

Cevap-)
4 yıllık üniversite mezunu, askerliğini yapmış, ileri düzey bilgisayar sertifikası bulunması dememi beklemeyin. 🙂
Satış ortaklığı işine isteyen herkes girebilir.

Gerekli olan ;

-Günlük 2 saatlik Düzenli Çalışma
-İnternet
-Başlangıç Seviyesinde Bilgisayar Bilgisi
-Son olarak Goomass'ı da unutmamak gerekir 🙂

9-) Eğitim Kitaplarını Kargoyla Mı Gönderiyorsunuz?

Cevap-) Goomass dijital bir eğitimdir. Basılı bir eğitim değildir. Goomass'ı satın aldığınızda biz kayıt olduğunuz email hesabına  Goomass'ı indireceğiniz linki ve giriş yapacağınız ıd ve şifreyi yollayacağız. Goomass 650-700 sayfalık bir eğitim ve videolardan oluşmaktadır. Goomass eğer basılı bir yayın olsaydı 10-12 adet kitabı ve videolu eğitimleri 100 lira gibi bir fiyata alamazdınız . Dijital ürünlerin masrafı olmadığı için daha uygun bir fiyattan Goomass'a sahip oluyorsunuz.

10-) Goomass Güncellemelerine Para Ödemek Zorunda Mıyız?

Cevap-) Goomass güncellemelerine Goomass kullanıcılarına bedavadır. Bütün güncellemeler ilk ödediğiniz fiyatın içine tabidir.
Extra bir ücret istenmemektedir.

11-) Satış ortaklığı ile kazandığım parayı ne zaman ve nasıl alacağım?

Cevap-) Satış ortaklığı ile kazanılan paralar 7-15-30-45 gün arasında alabilmektesiniz. Günler firmalara göre değişmektedir. Genelde 15 ve 30 gün arasında ödemeler alınmaktadır. Ödemeleri ister hesabınıza, isterseniz çek olarak alabilirsiniz.

12-) Satış ortaklığından Para Kazanabilmek İçin Herhangi Bir Yaş Sınırı Gerekiyor Mu?

Cevap-) 18 yaş üstü için hiçbir sorun oluşturmuyor. 18 yaş altı için tek sorun ödeme alırken sorun yaratıyor. Onuda şu şekilde halledebilirler. Annesi, abisi, ablası veya babasının banka hesabına tanımlayarak satış ortaklığı sisteminden sıkıntısız bir şekilde ödemelerini alabilirler.

13-) Kredi Kartım Yok ödemeyi Nasıl Yapabilirim?

Cevap-) Ödemeyi paypal,atm,eft,havale gibi yollar ilede yapabilirsiniz. Ayrıca kredi katına 2  ile 12 taksite Goomass'a sahip olabilirsiniz. Hatta ŞU yazımı okuyarak ödeme konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.